19.8.2022 11:22
Voimisteluseura Keski-Uusimaa ry

VOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAA TIEDOTE SYKSY 2022 ELOKUU

VOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAA TIEDOTE ELOKUU 2022

 

Kaikkien Tuusulassa harjoittelevien ryhmien harrastekausi alkaa VESKULASSA keskiviikkona 24.8. VESKULAN osoite on Mahlamäentie 66, 04310 Tuusula.

Uuteen halliin Tuusulan Urheilukeskuksessa pääsemme syyskuun lopulla.

Järvenpäässä toiminta jatkuu edelleen Piirosen Liikuntakeskuksessa.

Syyskauden pituudeksi olemme verkkosivuilla luvanneet 16 harrasteviikkoa. Ajalla 24.8–20.12 on 17 viikkoa, joista yksi viikko on varattu salin muuttoon uusiin tiloihin.  Toiminta keskeytyy viikoksi, jonka aikana saamme siirrettyä välineet uuteen halliin ja valmistaa tilat toimintakuntoon. Alustavasti tämä viikko ajoittuu syys-lokakuun vaihteeseen. Tiedotamme syyskuun alkupuolella tarkemmin, millä viikolla muutto tapahtuu.

Koska uusi halli ei ehtinyt valmistua aivan kauden alkuun, Tuusulan toiminta keskittyy pelkästään ”vanhaan” Veskulaan, Mahlamäentie 66. Järvenpäässä Piirosen toiminta säilyy ennallaan. Miksulan Huoltotien salin olemme jo purkaneet, seuralla ei ole siellä enää toimintaa.

Vanhassa Veskulassa tulee olemaan erittäin täyttä, koska kaikki Tuusulan harrastetoiminta on keskittynyt sinne. Tulemme organisoimaan toimintaa salilla niin, että kaikilla harrasteryhmillä on mahdollisuus harjoitella tehokkaasti ja monipuolisesti. Tunnit on suunniteltu huolellisesti telineaikataulujen mukaan.

Koska meillä tulee olemaan ahdasta ”vanhassa” Veskulassa ja koronatilanne on heikentynyt, harjoitusten seuraaminen on mahdollista vain pienimpien harrastajien eli Turbonappuloiden osalta. Harjoitusten seuraaminen tapahtuu ainoastaan salin kahviotilasta toisesta kerroksesta. Ryhmät odottavat ulkona oven edessä harjoituksen alkua.  Ohjaajan kanssa mennään sisälle saliin.  Olethan ajoissa paikalla.  

Vanhan Veskulan piha-alue on ahdas näin suurelle kävijämäärälle ja parkkitilaa on rajallisesti. Toivomme todella paljon malttia ja tarkkaavaisuutta liikkumiseen piha-alueella ja ajaessanne Mahlamäentiellä. AJAKAA VAROEN! Syyskuussa on vielä hyviä pyöräilykelejä, joten kannustamme saapumaan salille polkupyörällä.

Järjestämme syyskuussa ennakkokatselmuksen uuteen upeaan Veskulaan Tuusulan Urheilukeskuksessa, johon kaikki ovat tervetulleita tutustumaan. Tapahtuman ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Toivomme, kaikille harrastajille ja vanhemmille kärsivällisyyttä, ymmärrystä ja malttia tämän ensimmäisen kuukauden ajaksi, jolloin joudumme toimimaan ahtaissa tiloissa. Uusi upea halli on kuitenkin todella pian meillä käytössä ja vihdoinkin saamme voimistelulle ja parkourille upeat tilat.