7.3.2024 13:11
Voimisteluseura Keski-Uusimaa ry

Voimisteluseura Keski-Uusimaa TIEDOTE Maaliskuu 2024

Voimisteluseura Keski-Uusimaa ry

TIEDOTE maaliskuu 2024

Ø Kevään tapahtumia ja poikkeuksia harjoituksissa

Ø Kesän leiriviikot ja -päivät

Ø Pesuainekampanja

Ø VSK-U tuotteet VERKKOKAUPASTA. UUSIA TUOTTEITA MYYNNISSÄ

KEVÄÄN TAPAHTUMAT JA POIKKEUKSET HARJOITUSAJOISSA

o   Veskuhallilla järjestetään kansalliset luokkakilpailut ja tyttöjen sekä naisten maajoukkuenäyttökilpailut. Tule seuraamaan kisoja. Lauantaina hallilla esiintyy Suomen kärkivoimistelijoita. Muistathan, että harjoitukset 15–17.3 on peruttu. Peruttujen harjoitusten korvaavat harjoitukset järjestettiin hiihtolomaviikolla 23-25.2.2024.

o   Pääsiäisenä pe 29.3-ma 1.4 harjoitukset peruutettu. Vapaavuoroja järjestämme pääsiäisen aikaan.

o   Kevään tapatumista löydät tietoa tapahtuma-sivuilta. Tarjolla on harrasteryhmien kilpailut, parkour-jamit ja leiripäiviä.

o   Kevään suuri kevätnäytön, johon kaikki pääsevät esiintymään järjestetään toukokuun 22.päivä. Varaa kalenteriin jo 21.5 (kenraaliharjoitukset) ja 22.5 (näytös)

KESÄN LEIRIVIIKOT JA LEIRIPÄIVÄT

o   Kesän super suosituille leiriviikoille ja -päiville ilmoittautuminen on avattu. Katso lisätietoa ja ohjeet ilmoittautumiseen KESÄN LEIRIVIIKOT JA -PÄIVÄT

PESUAINEKAMPANJA 

o   Suosittu pesuainekampanja on käynnissä. Osta itsellesi tai myy eteenpäin esim. työkavereille, sukulaisille, naapureille. Pesuainemyynnillä tuet seuran välinehankintoja. Pesuaine esiteet ja tulostettava tilauslista, johon voit kerätä tilauksia löydät NETTISIVUILTA  Sinun tulee tehdä yhteistilaus myymistäsi pesuaineista verkkokaupassamme 8.4 mennessä. Hallin eteisessä tulostettuna esitteitä ja tilauslomakkeita. Pesuaineet toimitetaan hallille noin viikko tilausajan päättymisen jälkeen. Esitteet löytyvät myös tiedotteen liitteinä.

VSK-U TUOTTEITA VERKKOKAUPASSA

o   Nyt myynnissä UUSIA tuotteita: VSK-U narureppu treeneihin ja kisoihin, kangaskassi, reppu, kassi, pipo, panta ja avaimenperä. Esite uusista tuotteista liitteenä.

o   Lisäksi myynnissä edelleen HUPPAREITA ja T-PAITOJA.